Orlando’s a fost sponsor oficial la cea de a 10-a ediție a competiției DHL Carpatian Marthon, desfășurată la Cheile Grădiștei, Fundata. Prezența Orlando’s la eveniment și implicarea în promovarea unui stil de viață sănătos a fost apreciată de participanți și sportivi deopotrivă.

La finalul celei de-a 10-a ediții a DHL Carpathian Marathon powered by MPG, aproape 20,000 de euro vor fi donați în beneficiul sportivilor paralimpici! Este cea mai mare sumă strânsă până acum, datorită celor peste 1.500 de alergători care au luat startul sâmbăta trecută, la Cheile Grădiștei, Fundata, și a numeroșilor sponsori care s-au alăturat acestei ediții. Vă mulțumim foarte mult că ați susținut și în acest an sportivii paralimpici și speram să rămâneți alturi de ei și la ediția viitoare.

Ziua Sportului Paralimpic s-a desfășurat în paralel cu evenimentul și a cuprins 5 ateliere la care au participat mulți dintre cei prezenți. Parte dintre ambasadorii acestei ediții au alergat în proba de Semimaraton (Dragoș Bucurenci, dr. Șerban Damian) sau la Ștafetă (Mihai Morar și Otniela Sandu, alături de Daniel Kearvell). Chef Simona Pope s-a implicat în toate activitățile dedicate Zilei Sportului Paralimpic.

KIDS Race a adunat anul acesta 300 de copii, mulți dintre ei descoperind aici bucuria alergării în natură dar și scopul caritabil pentru care au alergat parinții lor. Este de remarcat aspectul educativ de excepție pe care îl are acest eveniment pentru copii, mulți dintre ei participând cu emoție la diverse activitați alaturi de sportivii paralimpici.