Peste 25 de ani de experiență și calitate

Fondată în 1994 din pasiunea acționarilor de a descoperi și de a oferi consumatorilor arome autentice și savuroase din întreaga lume. Investițiile făcute în tehnologii de procesare și ambalare, strategiile de piață inovatoare și atenția pentru nevoile consumatorilor sunt ingredientele succesului acestei companii care, în prezent, este lider de piață în domeniul fructelor uscate și unul dintre cei mai importanți operatori din domeniul produselor oleaginoase.

Descoperiți toate produsele Orlando’s într-un catalog interactiv!

Un stil de viaţă echilibrat

Distanța n-ar trebuie să fie o piedică în calea celor ce vor să descopere aromele autentice ale celor mai apreciate gustări naturale din lume. De aceea, Orlando’s și-a propus să vină în întâmpinarea nevoilor consumatorilor cu produse naturale, bogate în nutrienți, cu adevărat savuroase, aduse de pe toate meridianele.

Eforturile tuturor profesioniștilor din echipa noastră contribuie la atingerea unui singur țel – să fim întotdeauna prima opțiune a consumatorilor, să le depășim așteptările de fiecare dată când vor să mănânce ceva sănătos și plin de savoare.

Gustări naturale

E de datoria noastră să ne asigurăm că toate produsele care ajung în bucătăria, pe masă sau biroul, în rucsacul ori în geanta iubitorilor de gustări naturale provin din cele mai apreciate livezi, grădini și culturi. Calitatea produselor noastre este una dintre valorile pe care acestă companie a fost fondată. Credem că, odată porniți pe acest drum, acțiunile noastre trebuie să fie convergente către un singur scop: îndeplinirea angajamentelor față de clienții noștri.

Respectul arătat mediului înconjurator este cea de-a doua valoare fundamentală a companiei, una care ne ghidează în business, pentru că recunoaștem importanța protejării ecosistemelor în dezvoltarea întregii societăți.

Diversitatea ofertei

Obiectul de activitate al companiei Orlando este procesarea, ambalarea și comercializarea de gustări naturale din fructe deshidratate și oleaginoase, condimente, zahăr și esențe de cea mai bună calitate.

Produsele Orlando sunt produse premium procesate și ambalate cu atenția cuvenită satisfacerii tuturor gusturilor consumatorilor noștri.

  • Excellence • fructe deshidratate provenite din regiuni celebre

  • Snack • nuci, semințe și fructe uscate, procesate (prăjite, coapte și/sau sărate)

  • Dessert • fructe deshidratate

  • Natural • nuci, semințe și fructe uscate, crude

  • Flavor • condimente

  • Fancy • produse pentru patiserie și cofetărie, oranamene din zahăr și esențe

Strategie

Strategia noastră nu este una secretă: alocăm resurse semnificative cercetării și inovării, pentru pregătirea continuă a specialiștilor noștri, cultivarea pasiunii pentru excelență, implementarea de noi tehnologii fiabile, linii de prelucrare și ambalare specifice, folosirea competențelor și alianțelor din întregul canal pentru optimizarea deciziilor și investițiilor în beneficiul clienților.

Procese de lucru

Produsele Orlando’s sunt prezente în România, dar și în alte piețe, datorită exporturilor noastre în Europa Centrală și de Vest dar și în America de Nord. Pentru a le obține la cele mai înalte standarde de calitate, aducem fructe, semințe, nuci, condimente și ingrediente pentru patiserie și cofetărie din Orientul Mijlociu, Europa, Africa, Asia Centrală și Asia-Pacific. Relațiile noastre de lungă durată cu producătorii și cultivatorii din aceste regiuni ne ajută să avem mereu la dispoziție produse ce îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.

Design modern de ambalaje

După ce fructele, semințele și nucile din oferta noastră sunt testate și sortate, acestea sunt procesate, în funcție de tipul produsului pregătit, fiecare tip de produs fiind ambalat pe o linie modernă, specifică lui. Când sunt gata, produsele sunt ambalate în pungile și caserolele brandurilor noastre sau în cele ale partenerilor noștri.

Design-ul ambalajelor noastre, fie integral sau parțial personalizate, pentru pungi cu pliu sau stand up și pentru caserole, crează un puternic impact vizual la raft asigurându-ne că iubitorii snack-urilor pregătite de noi le zăresc cu ușurință.

Aducem excelenţa la raft

Alocăm resurse semnificative cercetării și inovării, pentru pregătirea continuă a specialiștilor noștri, cultivarea pasiunii pentru excelență, implementarea de noi tehnologii fiabile, linii de prelucrare și ambalare specifice, folosirea competențelor și alianțelor din intregul canal pentru optimizarea deciziilor și investițiilor în beneficiul clienților.

Încredere la nivel internaţional

Orlando’s foloseste un sistem de management integrat și optimizează constant operațiunile de-a lungul procesului de producție pentru a asigura calitatea înaltă a produselor livrate clienților, magazinelor sau partenerilor noștri. Respectăm cerințele celor mai mari retaileri internaționali ce operează lanțuri de hypermarketuri și supermarketuri sau magazine cash & carry. Astfel că putem oferi consumatorilor produsele noastre sub brandurile Orlando’s, Nutco Fresh și Oblio, ori sub brandurile proprii ale magazinelor ca produse Private Label.

Controlorii nostri de calitate verifică, pe parcursul întregului proces tehnologic, parametrii produselor noastre. Acestea trebuie să respecte cerințe stricte atât pentru parametrii de igienă cât și tehnologici, ce asigură o calitate constantă.

Ne folosim de examinari prin cotraprobe pentru a fi siguri că putem oferi un răspuns satisfăcător în cazul unor eventual reclamații, de aceea analizăm produsele din momentul producției și până la data acestora de expirare. Practic, nu există vreun moment pe toată durata de valabilitate a unui produs, indiferent de tipul acestuia, pentru care să nu avem efectuate examinări ale calităților acestuia.

Clienţii sunt pe primul loc

Dorim să oferim clienților noștri produse de calitate, de aceea este foarte important să găsim soluții de îmbunătățire a rețetelor. Misiunea noastră este să oferim produse de înaltă calitate, fiind de la sine înţeles că prioritatea principală a angajaţilor noştri este să îmbunătăţească calitatea şi gustul produselor pe care vi le oferim.

Noi considerăm că produsele noastre sunt cunoscute pentru că ne ascultăm cu atenție consumatorii și răspundem nevoilor acestora. Drept urmare, echipa noastră de specialiști lucrează constant pentru crearea unor noi produse delicioase care să răspundă așteptărilor și gusturilor clienților, aflate în continuă schimbare.

0
ore de cercetare
0
teste in laborator
0
retete imbunatatite

Inovaţia reţetelor

Implementarea de tehnologii fiabile de prelucrare și ambalare face ca produsele Orlando’s să fie de înaltă calitate, savuroase și accesibile – așa cum ar trebui să fie gustările sănătoase.

Prin fabricarea și introducerea pe piață a unor produse adaptate preferințelor consumatorilor români și prin respectarea ritmului de dezvoltare a puterii de consum, vom duce mai departe tradiția Orlando’s pentru produse cu un gust și o calitate superioare.

Obiective de CSR

Respectarea cerințelor consumatorilor noștri dar și a standardelor internaționale de calitate pentru fructe deshidratate, condimente, produse oleaginoase și ingrediente pentru cofetărie și patiserie este o cerință obligatorie pentru o afacere de succes. Respectăm toate aceste lucruri și, în același timp, ne-am angajat să prevenim poluarea mediului. Realizăm acest deziderate printr-o serie de măsuri menite să reduca la minimum consumul energiei și al resurselor implicate în procesul de producție și distributie a produselor Orlando. De asemenea, am redus la minimum deșeurile rezultate în urma operațiunilor tehnologice și ne asigurăm că suntem întotdeauna în conformitate cu legislația din domeniul protecției mediului.

Gestionarea corectă a resurselor

Natura reprezintă o sursă de bogăție și sănătate, de aceasta este importat să o protejăm și să asigurăm un viitor bun și copiilor noștri. Tot procesul tehnologic în care sunt implicate produsele Orlando este unul sustenabil, ce nu afectează sănătatea mediului. Am implementat deja strategii pentru managementul deșeurilor și urmărim cu atenție recomandările forurilor Uniunii Europene pentru protecția mediului.

Referitor la gestionarea deșeurilor, compania se poate lăuda cu politici de reducere a acestora prin economisirea materiilor prime și a ambalajelor și prevenirea poluării mediului prin minimalizarea consumurilor, a emisiilor și deșeurilor generate în urma proceselor din producție.

Întotdeauna livrăm produse de calitate

Orlando folosește un sistem de management integrat, ceea ce ne ajută să răspundem în mod rapid la provocările din piață și să ne asigurăm că întotdeauna livrăm produse la o calitate peste așteptările clienților noștri. Sistemul de management integrat asigură respectarea cerințelor privind siguranța alimentară, sănătatea la locul de muncă, protecția mediului și metrologia.

O primă modalitate prin intermediul căreia Orlando incearcă să asigure consumatorilor săi un stil de viață mai sănătos constă în îmbunătățirea calității produselor sale, prin reducerea nivelurilor de sare, zahăr și grăsimi.

Managementul calităţii

Orlando are un Management Integrat al Calității, fiind o companie certificată ISO 9001-2015, IFS versiunea 6, ISO 14001 – 2015, OHSAS 18001 -2007. Prin acesta, reușim să anticipăm și înțelegem pe deplin nevoile consumatorilor spre a le satisface cu profesionalism și promptitudine. De asemenea, minimizam impactul negativ asupra sănătății și bunăstării mediului, sănătății și securității angajaților noștri, și veghem constant asupra respectării tuturor directivelor și legilor în vigoare.

Surse sustenabile

Susținem dezvoltarea societății prin perfecționarea profesională a angajaților noștri dar și prin implementarea de soluții de protecție a mediului. Pe lângă politica noastră de mediu punem accent și pe implicarea individuală a angajaților noștri și susținem colectarea selectivă, separarea și procesarea deșeurilor.

În plus, suntem deschiși parteneriatelor cu instituții publice sau private ce au ca scop dezvoltarea durabilă și susținerea unor grupuri defavorizate.

Bunăstarea propriilor angajaţi

Orlando a adoptat o politică de aprovizionare responsabilă, prin care se asigură atât de faptul că furnizorii săi respectă drepturile omului și asigură condiții decente de muncă angajaților, cât și de faptul că mare parte din materia primă achiziționată provine din surse sustenabile.

În ceea ce priveste bunăstarea propriilor angajați, compania a creat un program pentru îmbunătățirea alimentației, a formei fizice și a stării lor mentale. Compania nu s-a oprit însă la a îmbunătăți viețile celor cu care colaborează în mod direct, ci și-a extins influența și asupra comunităților în care operează.

Unde ne găseşti?

Eforturile tuturor profesioniștilor din echipa noastră contribuie la atingerea unui singur țel: să fim întotdeauna prima opțiune a consumatorilor, să le depășim așteptările atunci când vor să mănânce ceva sănătos și plin de savoare.