Descoperiți toate produsele Orlando’s într-un catalog interactiv!

Descarcă acum

Un stil de viaţă echilibrat

Distanta n-ar trebuie sa fie o piedica in calea celor ce vor sa descopere aromele autentice ale celor mai apreciate gustari naturale din lume. De aceea, Orlando’s si-a propus sa vina in intampinarea nevoilor consumatorilor cu produse naturale, bogate in nutrienti, cu adevarat savuroase, aduse de pe toate meridianele.

Eforturile tuturor profesionistilor din echipa noastra contribuie la atingerea unui singur tel – sa fim intotdeauna prima optiune a consumatorilor, sa le depasim asteptarile de fiecare data cand vor sa manance ceva sanatos si plin de savoare.

Gustări naturale

E de datoria noastra sa ne asiguram ca toate produsele care ajung in bucataria, pe masa sau biroul, in rucsacul ori in geanta iubitorilor de gustari naturale provin din cele mai apreciate livezi, gradini si culturi. Calitatea produselor noastre este una dintre valorile pe care acesta companie a fost fondata. Credem ca, odata porniti pe acest drum, actiunile noastre trebuie sa fie convergente catre un singur scop: indeplinirea angajamentelor fata de clientii nostri.

Respectul aratat mediului inconjurator este cea de-a doua valoare fundamentala a companiei, una care ne ghideaza in business, pentru ca recunoastem importanta protejarii ecosistemelor in dezvoltarea intregii societati.

Diversitatea ofertei

Obiectul de activitate al companiei Orlando este procesarea, ambalarea si comercializarea de gustari naturale din fructe deshidratate si oleaginoase, condimente, zahar si esente de cea mai buna calitate.

Produsele Orlando sunt produse premium procesate si ambalate cu atentia cuvenita satisfacerii tuturor gusturilor consumatorilor nostri.

  • Excellence • fructe deshidratate provenite din regiuni celebre

  • Snack • nuci, seminte si fructe uscate, procesate (prajite, coapte si/sau sarate)

  • Dessert • fructe deshidratate

  • Natural • nuci, seminte si fructe uscate, crude

  • Flavor • condimente

  • Fancy • produse pentru patiserie si cofetarie, oranamene din zahar si esente

Strategie

Strategia noastra nu este una secreta: alocam resurse semnificative cercetarii si inovarii, pentru pregatirea continua a specialistilor nostri, cultivarea pasiunii pentru excelenta, implementarea de noi tehnologii fiabile, linii de prelucrare si ambalare specifice, folosirea competentelor si aliantelor din intregul canal pentru optimizarea deciziilor si investitiilor in beneficiul clientilor.

Procese de lucru

Produsele Orlando’s sunt prezente in Romania, dar si in alte piete, datorita exporturilor noastre in Europa Centrala si de Vest dar si in America de Nord. Pentru a le obtine la cele mai inalte standarde de calitate, aducem fructe, seminte, nuci, condimente si ingrediente pentru patiserie si cofetarie din Orientul Mijlociu, Europa, Africa, Asia Centrala si Asia-Pacific. Relatiile noastre de lunga durata cu producatorii si cultivatorii din aceste regiuni ne ajuta sa avem mereu la dispozitie produse ce indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate.

Design modern de ambalaje

Dupa ce fructele, semintele si nucile din oferta noastra sunt testate si sortate, acestea sunt procesate, in functie de tipul produsului pregatit, fiecare tip de produs fiind ambalat pe o linie moderna, specifica lui. Cand sunt gata, produsele sunt ambalate in pungile si caserolele brandurilor noastre sau in cele ale partenerilor nostri.

Design-ul ambalajelor noastre, fie integral sau partial personalizate, pentru pungi cu pliu sau stand up si pentru caserole, creaza un puternic impact vizual la raft asigurandu-ne ca iubitorii snack-urilor pregatite de noi le zaresc cu usurinta.

Aducem excelenţa la raft

Alocam resurse semnificative cercetarii si inovarii, pentru pregatirea continua a specialistilor nostri, cultivarea pasiunii pentru excelenta, implementarea de noi tehnologii fiabile, linii de prelucrare si ambalare specifice, folosirea competentelor si aliantelor din intregul canal pentru optimizarea deciziilor si investitiilor in beneficiul clientilor.

Încredere la nivel internaţional

Orlando’s foloseste un sistem de management integrat si optimizeaza constant operatiunile de-a lungul procesului de productie pentru a asigura calitatea inalta a produselor livrate clientilor, magazinelor sau partenerilor nostri. Respectam cerintele celor mai mari retaileri internationali ce opereaza lanturi de hypermarketuri si supermarketuri sau magazine cash & carry. Astfel ca putem oferi consumatorilor produsele noastre sub brandurile Orlando’s, Nutco Fresh si Oblio, ori sub brandurile proprii ale magazinelor ca produse Private Label.

Controlorii nostri de calitate verifica, pe parcursul intregului proces tehnologic, parametrii produselor noastre. Acestea trebuie sa respecte cerinte stricte atat pentru parametrii de igiena cat si tehnologici, ce asigura o calitate constanta.

Ne folosim de examinari prin cotraprobe pentru a fi siguri ca putem oferi un raspuns satisfacator in cazul unor eventual reclamatii, de aceea analizam produsele din momentul productiei si pana la data acestora de expirare. Practic, nu exista vreun moment pe toata durata de valabilitate a unui produs, indiferent de tipul acestuia, pentru care sa nu avem efectuate examinari ale calitatilor acestuia.

Clienţii sunt pe primul loc

Dorim sa oferim clientilor nostri produse de calitate, de aceea este foarte important sa gasim solutii de imbunatatire a retetelor. Misiunea noastra este sa oferim produse de inalta calitate, fiind de la sine înţeles că prioritatea principală a angajaţilor noştri este să îmbunătăţească calitatea şi gustul produselor pe care vi le oferim.

Noi consideram ca produsele noastre sunt cunoscute pentru ca ne ascultam cu atentie consumatorii si raspundem nevoilor acestora. Drept urmare, echipa noastra de specialisti lucreaza constant pentru crearea unor noi produse delicioase care sa raspunda asteptarilor si gusturilor clientilor, aflate în continua schimbare.

0
ore de cercetare
0
teste in laborator
0
retete imbunatatite

Inovaţia reţetelor

Implementarea de tehnologii fiabile de prelucrare si ambalare face ca produsele Orlando’s sa fie de inalta calitate, savuroase si accesibile – asa cum ar trebui sa fie gustarile sanatoase.

Prin fabricarea si introducerea pe piata a unor produse adaptate preferintelor consumatorilor romani si prin respectarea ritmului de dezvoltare a puterii de consum, vom duce mai departe traditia Orlando’s pentru produse cu un gust si o calitate superioare.

Obiective de CSR

Respectarea cerintelor consumatorilor nostri dar si a standardelor internationale de calitate pentru fructe deshidratate, condimente, produse oleaginoase si ingrediente pentru cofetarie si patiserie este o cerinta obligatorie pentru o afacere de succes. Respectam toate aceste lucruri si, in acelasi timp, ne-am angajat sa prevenim poluarea mediului. Realizam acest deziderate printr-o serie de masuri menite sa reduca la minimum consumul energiei si al resurselor implicate in procesul de productie si distributie a produselor Orlando. De asemenea, am redus la minimum deseurile rezultate in urma operatiunilor tehnologice si ne asiguram ca suntem intotdeauna in conformitate cu legislatia din domeniul protectiei mediului.

Gestionarea corectă a resurselor

Natura reprezinta o sursa de bogatie si sanatate, de aceasta este importat sa o protejam si sa asiguram un viitor bun si copiilor nostri. Tot procesul tehnologic in care sunt implicate produsele Orlando este unul sustenabil, ce nu afecteaza sanatatea mediului. Am implementat deja strategii pentru managementul deseurilor si urmarim cu atentie recomandarile forurilor Uniunii Europene pentru protectia mediului.

Referitor la gestionarea deseurilor, compania se poate lauda cu politici de reducere a acestora prin economisirea materiilor prime si a ambalajelor si prevenirea poluarii mediului prin minimalizarea consumurilor, a emisiilor si deseurilor generate in urma proceselor din productie.

Întotdeauna livrăm produse de calitate

Orlando foloseste un sistem de management integrat, ceea ce ne ajuta sa raspundem in mod rapid la provocarile din piata si sa ne asiguram ca intotdeauna livram produse la o calitate peste asteptarile clientilor nostri. Sistemul de management integrat asigura respectarea cerintelor privind siguranta alimentara, sanatatea la locul de munca, protectia mediului si metrologia.

O prima modalitate prin intermediul careia Orlando incearca sa asigure consumatorilor sai un stil de viata mai sanatos consta in imbunatatirea calitatii produselor sale, prin reducerea nivelurilor de sare, zahar si grasimi.

Managementul calităţii

Orlando are un Management Integrat al Calitatii, fiind o companie certificata ISO 9001-2015, IFS versiunea 6, ISO 14001 – 2015, OHSAS 18001 -2007. Prin acesta, reusim sa anticipam si intelegem pe deplin nevoile consumatorilor spre a le satisface cu profesionalism si promptitudine. De asemenea, minimizam impactul negativ asupra sanatatii si bunastarii mediului, sanatatii si securitatii angajatilor nostri, si veghem constant asupra respectarii tuturor directivelor si legilor in vigoare.

VEZI CERTIFICARILE

Surse sustenabile

Sustinem dezvoltarea societatii prin perfectionarea profesionala a angajatilor nostri dar si prin implementarea de solutii de protectie a mediului. Pe langa politica noastra de mediu punem accent si pe implicarea individuala a angajatilor nostri si sustinem colectarea selectiva, separarea si procesarea deseurilor.

In plus, suntem deschisi parteneriatelor cu institutii publice sau private ce au ca scop dezvoltarea durabila si sustinerea unor grupuri defavorizate.

Bunăstarea propriilor angajaţi

Orlando a adoptat o politica de aprovizionare responsabila, prin care se asigura atat de faptul ca furnizorii sai respecta drepturile omului si asigura conditii decente de munca angajatilor, cat si de faptul ca mare parte din materia prima achizitionata provine din surse sustenabile.

In ceea ce priveste bunastarea propriilor angajati, compania a creat un program pentru imbunatatirea alimentatiei, a formei fizice si a starii lor mentale. Compania nu s-a oprit insa la a imbunatati vietile celor cu care colaboreaza in mod direct, ci si-a extins influenta si asupra comunitatilor in care opereaza.

Unde ne găseşti?

Eforturile tuturor profesionistilor din echipa noastra contribuie la atingerea unui singur tel: sa fim intotdeauna prima optiune a consumatorilor, sa le depasim asteptarile atunci cand vor sa manance ceva sanatos si plin de savoare.