Livrare și plată

Pentru comenzile care depășesc suma de 200 de lei, transportul este GRATUIT, iar pentru restul comenzilor taxa de transport este de 19,50 de lei.
Produsele și serviciile oferite pe site sunt disponibile național. Prețul produselor afișat pe site este în lei (RON), are TVA inclus și nu include taxa de transport și ramburs, pe care cumpărătorul trebuie să o suporte în funcție de valoarea comenzii. Eventualele modificări de preț, reduceri sau promoții vor fi menționate în mod explicit în descrierea produsului.

Modalități de plată

Ramburs: plata se face în numerar (RON) la livrare, în momentul primirii coletului.
On line cu card bancar. Acceptăm la plată următoarele tipuri de card: MasterCard, Visa, Visa Electron, Maestro. Plățile sunt procesate prin serviciul e-Commerce oferit de UniCredit Bank.

Termenul de livrare obișnuit al produselor comandate pe site se încadrează între 3-12 zile (în zilele lucrătoare) din momentul în care a fost plasată comanda.
Transportul este efectuat cu firmele de curierat rapid Dragon Star Courier.
Prețul de transport se calculează în funcție de valoarea comenzii. Taxa de transport va fi plătită odată cu contravaloarea comenzii, prin modalitățile de plată menționate anterior: ramburs, online cu card bancar.

S.C. ORLANDO IMPORT-EXPORT 2001 S.R.L. nu este responsabilă de eventualele întârzieri datorate transportatorului. În procesul de livrare, clientul este responsabil de acurateţea adresei de livrare declarată.
S.C. ORLANDO IMPORT-EXPORT 2001 S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv S.C. ORLANDO IMPORT-EXPORT 2001 S.R.L. își asumă dreptul de a nu onora o anumită comanda în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului. În acest caz S.C. ORLANDO IMPORT-EXPORT 2001 S.R.L. va informa clientul asupra situației create.

Profită de ofertele noastre

Ține pagina aceasta sub observație ori abonează-te la newsletter, ca să nu ratezi nicio ocazie de a câștiga premii ori de a te bucura de produsele pe care le iubești la un preț și mai bun decât de obicei.

  •  

Durează doar câteva secunde!