Intrebari frecvente

Aceasta pagina afiseaza o selectie de întrebari frecvente si raspunsurile care ar trebui sa va ajute în cautarea dumneavoastra.

De unde pot cumpara produse Orlando?

Cele 3 branduri din portofoliul companiei – Orlando’s, Nutco Fresh si Oblio – se gasesc in toate magazinele Penny Market, Auchan, Lidl, Mega Image, Carrefour, Kaufland, Selgros, Cora, Metro si Profi.

Produsele Orlando sunt disponibile in toata tara?

Orlando lucreaza in prezent alaturi de cei mai mari jucatori de pe piata si este prezent pe intreg teritoriul Romaniei.

Cum pot lua legatura cu cineva din echipa Orlando pentru o propunere de afaceri?

Va rugam sa contactati Orlando pentru informatii si distributie. Puteti gasi mai multe detalii pe pagina noastra de contact.

Cum pot aduce produsele Orlando in magazinul meu?

Va rugam sa contactati Orlando pentru informatii si distributie. Puteti gasi mai multe detalii pe pagina noastra de contact.

Imi puteti trimite mostre sau cupoane pentru produsele Orlando?

Va rugam sa contactati Orlando pentru a vedea daca sunt distribuite mostre gratuite sau cupoane. Puteti gasi mai multe detalii pe pagina noastra de contact.

Ati putea sa ma adaugati la lista de corespondenta pentru a afla despre orice oferte speciale sau promotii?

Va rugam sa accesati sectiunea noutati din site pentru a verifica daca exista orice oferte speciale sau promotii disponibile. Puteti gasi mai multe detalii pe pagina noastra de contact.

Profită de ofertele noastre

Ține pagina aceasta sub observație ori abonează-te la newsletter, ca să nu ratezi nicio ocazie de a câștiga premii ori de a te bucura de produsele pe care le iubești la un preț și mai bun decât de obicei.

  •  

Durează doar câteva secunde!