Condiții de returnare a produselor comandate

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități dar cu invocarea unui motiv, în termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului/produselor.

  • Poți returna produsele cumpărate, în ambalajul original, intacte, sub angajamentul scris că nu ai intervenit în niciun fel asupra produsului returnat, în termen de 30 zile calendaristice de la primire, fără penalități dar cu invocarea unui motiv.
  • Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, însoțite de numărul facturii de achiziție.
  • La solicitarea clientului, S.C. ORLANDO IMPORT-EXPORT 2001 S.R.L. va achita contravaloarea produselor returnate în contul indicat de client în cel mult 14 zile calendaristice.
  • La solicitarea clientului, S.C. ORLANDO IMPORT-EXPORT 2001 S.R.L. va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeași valoare, alese de către client. Produsele înlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate de către cumpărator.

Pentru a facilita returul produselor îți punem la dispoziție formularul disponibil pentru download aici.

Profită de ofertele noastre

Ține pagina aceasta sub observație ori abonează-te la newsletter, ca să nu ratezi nicio ocazie de a câștiga premii ori de a te bucura de produsele pe care le iubești la un preț și mai bun decât de obicei.

  •  

Durează doar câteva secunde!