Migdalele sunt bogate în Vitamina E, vitamine din complexul B, acizi graşi Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, fier, calciu, acid folic, proteine şi fibre.
Consumul de migdale este unic prin faptul că acestea conțin riboflavina și L-carnitina, doi nutrienți vitali capabili să influențeze pozitiv activitatea neurologică.
Sunt recomandate în orice dietă, pentru că ajută la menținerea nivelul de energie ridicat, dar în principal sunt benefice pentru sănătatea organismului.
Cele 9 avantaje ale consumului de migdale:
- Contribuie la prevenirea a bolilor de inima și a atacurilor de cord
- Sprijină funcționarea sănătoasă a creierului
- Menține sănătatea pielii
- Contribuie la reglarea zahărului în sânge și previne diabetul
- Contribuie la pierderea în greutate și previne mâncatul în exces
- Crește absorbția nutrienților
- Îmbunătățește sănătatea digestiva
- Poate combate cancerul și inflamația
- Menține sănătatea osoasă și dentară
Migdalele Decojite Fulgi din gama Orlando’s Maestro nu conține gluten, au un conținut ridicat în proteine și scăzut de carbohidrați, oferă noi texturi, gusturi și arome alimentelor, sunt bogată în antixodanti (vitamina E), Omega 3 si Omega 6, Magneziu.
Recenzii
Nu există încă recenzii.