Migdalele Decojite Măcinate sunt folosite pentru preparatele low-carb și cele fără gluten.
Este cea mai populară alternativă la făina tradițională de grâu. Este săracă în carbohidrați, hrănitoare, bogată în Vitamina E și are un gust ușor dulce. Este făina care poate înlocui cu succes făina de grâu într-un raport de 1:1 la multe produse pe bază de aluat copt. Este potrivită pentru aluaturile fără drojdie (paine, prajituri,clatite).
Este principalul ingredient al French macarons și este folosit în mod obișnuit pentru prăjituri cu textură aerată. Este folosită și la alte prăjituri și pentru pâine, pentru rețetele în care se dorește o consistență mai proaspătă și o aromă ușoară de nuci.
Făina de migdale decojite este preferată din cauza texturii, a culorii și a aromei sale neutre.
Migdalele decojite măcinate nu conține gluten, au un conținut ridicat în proteine și scăzut de carbohidrați, oferă noi texturi, gusturi și arome alimentelor, sunt bogată în antixodanti (vitamina E), Omega 3 si Omega 6, Magneziu.
Recenzii
Nu există încă recenzii.