Nucile Caju, împreună cu alte câteva alimente: lăptuca, migdalele, nuci braziliene, ovăzul, semințele de pin, ajută în tratarea bolilor sistemului nervos (Alzheimer, anxietate, demență, epilepsie, imsomnie, parkinson, scleroză multiplă etc.) Pentru toate aceste boli este imperios necesar un consum zilnic de migdale, nuci, caju, avocado, polen, germeni de grâu, ovăz și evitarea consumului de zahăr, carne, băuturi alcoolice și excitante.
Mod de preparare și utilizare: se consumă ca și oricare alt tip de nucă, fie sub forma de caju crud, fie de caju prăjit. La micul dejun cu divese cereale, fructe și semințe.
Poate fi uilizat în prepararea compozițiilor pentru diverse mâncaruri (pateuri, dropuri, în sortimente de lasagna, unt etc.) sau în deserturi (bomboane, halva, prăjituri) și se poate utiliza chiar și tulpina cărnoasă a acestui fruct, fie în prepararea gemurilor, fie în sucuri cu condiția de a fi băut imediat deoarece este dificil de păstrat.
Alexandra (proprietar verificat) –
Pretul este excelent, motiv pentru care am plasat comanda.
Denisa Georgiana –
Delicioase
Bot Geanina –
Delicioase , la un pret atragator
Bianca Dan (proprietar verificat) –
Delicioase…
Intradevar varianta gustoasa pentru administrarea beneficiilor de sanatate.
Va indemn pe toti sa achizitionati aceste nuci. Numai bine si multa sanatate !
Oprea Delia –
Sunt suuuper gustoase!
Le recomand cu toată încrederea!
O gustare delicioasă și sănătoasă!
Neli L –
Sunt printre preferatele mele.
Recomand!
Petruta –
De când le-am descoperit, le tot consum.. Asta spune multe,nu?
Rafay Sigismund –
Pret excelent sunt extrem de delicioase recomand
Nicolae Mirela –
Foarte bune si satioase!
Bot Mariana –
Sanatoase si gustoase
Connstantin Ionescu (proprietar verificat) –
Multumit de calitate in raport cu pretul.
Anda Paun –
Produse de calitate, preferatele au fost Nucile Caju
Elena (proprietar verificat) –
Cele mai bune!
Elena (proprietar verificat) –
Calitate foarte buna
Daniela (proprietar verificat) –
Cele mai bune!