Concurs Orlando’s 1 noiembrie 2021

🖤🖤🖤 CONCURS! 🖤🖤🖤 Inspiră-ne pentru campaniile de Black Friday de acum și viitoare și poți câștiga unul dintre premiile surpriză ale concursului. 🤩 Pentru ce produs din Gama Expert îți dorești o reducere mai mare – Nuci Caju sau Migdale Crude? Lasă răspunsul tău mai jos pentru a intra în tragerea la sorți! 🥳

Concursul se desfășoară în perioada 1-3 noiembrie, iar cei 3 câștigători vor fi anunțați pe 4 noiembrie.

Posted by Orlando's on Monday, November 1, 2021

Winners:
Cristian Anghelina
Dorina Carabet
Laura-Ana Copil

Concurs Orlando’s 4 noiembrie 2021

🖤🖤🖤 CONCURS! 🖤🖤🖤 Dă-ne un pont pentru campaniile de Black Friday de acum și viitoare și poți câștiga unul dintre premiile surpriză super savuroase. 😍 Pentru ce produs din Gama Expert îți dorești o reducere mai mare – Smochine sau Curmale? 🥳 Lasă răspunsul tău într-un comentariu la această postare și intră în concurs!

Actualul concurs se desfășoară în perioada 4-7 noiembrie, iar cei 3 câștigători vor fi anunțați pe 8 noiembrie.

Posted by Orlando's on Wednesday, November 3, 2021

Winners:
Cornelia Encică
Ancuta Sebestin
Elena Cristina Iordan

Concurs Orlando’s 8 noiembrie 2021

🖤🖤🖤 CONCURS! 🖤🖤🖤 Fii ghidul nostru pentru campaniile de Black Friday de acum și viitoare și poți câștiga unul dintre cele 3 premii surpriză. 😍 Pentru ce produs vândut vrac pe www.orlandos.ro îți dorești o reducere mai mare – Miez de Nucă Jumătăți sau Fistic Decojit? 🥰 Lasă răspunsul tău într-un comentariu la această postare pentru a participa.

Concursul se desfășoară în perioada 8-10 noiembrie, iar cei 3 câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți și anunțați pe 11 noiembrie.

Posted by Orlando's on Sunday, November 7, 2021

Winners:
Irena Stefan
Nela Craciunescu
Petruta Daniela Cocosila

Concurs Orlando’s 11 noiembrie 2021

🖤🖤🖤 CONCURS! 🖤🖤🖤 Ghidează-ne în campaniile de Black Friday de acum și viitoare și poți câștiga unul dintre premiile surpriză ale unui nou concurs Orlando’s. 😁 Pentru ce produs din Gama Expert îți dorești o reducere mai mare – Nuci Caju sau Fistic în Coajă? Publică răspunsul tău într-un comentariu pentru a te înscrie în tragerea la sorți!

Concursul se desfășoară în perioada 11-14 noiembrie, iar cei 3 câștigători vor fi anunțați pe 15 noiembrie.

Posted by Orlando's on Wednesday, November 10, 2021

Winners:
Pierdevara Myhayta
Liliana Chiriță
Andrei Butnaru

Concurs Orlando’s 15 noiembrie 2021

🖤🖤🖤 CONCURS! 🖤🖤🖤 Spune-ne ce vrei să vezi pe orlandos.ro în campaniile de Black Friday de acum și viitoare și poți câștiga unul dintre premiile surpriză ale concursului. 😍 Pentru ce produs din Gama Expert îți dorești o reducere mai mare – Semințe de Dovleac Decojite sau Arahide Decojite? 🥰 Publică chiar acum răspunsul tău într-un comentariu la această postare pentru a te înscrie în tragerea la sorți! 😘

Concursul se desfășoară în perioada 15-17 noiembrie, iar cei 3 câștigători vor fi anunțați pe 18 noiembrie.

Posted by Orlando's on Sunday, November 14, 2021

Winners:
Florina Nastasie
Preda Laura
Catalina Truica

Concurs Orlando’s 18 noiembrie 2021

🖤🖤🖤 CONCURS! 🖤🖤🖤 Împărtășește-ne preferințele tale pentru campaniile de Black Friday de acum și viitoare și poți câștiga unul dintre cele 3 premii surpriză ale concursului Orlando’s. 🤩 Pentru ce produs din Gama Expert îți dorești o reducere mai mare – Stafide Aurii Jumbo sau Merișoare Super Fructe? Publică răspunsul tău într-un comentariu la această postare pentru a te înscrie în tragerea la sorți! 🥳

Concursul se desfășoară în perioada 18-21 noiembrie, iar cei 3 câștigători vor fi anunțați pe 22 noiembrie.

Posted by Orlando's on Wednesday, November 17, 2021

Winners:
Florina Nastasie
Preda Laura
Catalina Truica

Concurs Orlando’s 22 noiembrie 2021

🖤🖤🖤 CONCURS! 🖤🖤🖤 Spune-ne ce-ai vrea să vezi în campaniile de Black Friday de acum și viitoare și poți câștiga unul dintre cele 3 premii naturale și delicioase ale concursului. 😋 Pentru ce produs vândut vrac pe https://orlandos.ro/ îți dorești o reducere mai mare – Miez de Nucă Mărunțit sau Piper Negru Măcinat? 😁 Publică răspunsul tău într-un comentariu la această postare și înscrie-te astfel în tragerea la sorți! 🥳

Concursul se desfășoară în perioada 22-24 noiembrie, iar cei 3 câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți și anunțați pe 25 noiembrie.

Posted by Orlando's on Sunday, November 21, 2021

Winners:
Otilia Radu
Ramona Teo
Elena Neagu

Concurs Orlando’s 25 noiembrie 2021

🖤🖤🖤 CONCURS! 🖤🖤🖤 Ajută-ne să facem alegeri pe placul tău pentru campaniile de Black Friday de acum și viitoare și poți câștiga unul dintre premiile surpriză oferite de Orlando’s. 😁 Pentru ce produs din Gama Expert îți dorești o reducere mai mare – Alune de Pădure Decojite sau Migdale Decojite? 🥳 Publică răspunsul tău într-un comentariu la această postare și intră automat în tragerea la sorți!

Concursul se desfășoară în perioada 25-28 noiembrie, iar cei 3 câștigători vor fi anunțați pe 29 noiembrie.

Posted by Orlando's on Wednesday, November 24, 2021

Winners:
Vica Luca
Georgeta Raducanu
Anamaria Rad