CUM LUCRAM

Produsele Orlando

Produsele Orlando sunt prezente in Romania, dar si in alte piete, datorita exporturilor noastre in Europa Centrala si de Vest dar si in America de Nord. Pentru a le obtine la cele mai inalte standarde de calitate, aducem fructe, seminte, nuci, condimente si ingrediente pentru patiserie si cofetarie din Orientul Mijlociu, Europa, Africa, Asia Centrala si Asia-Pacific. Relatiile noastre de lunga durata cu producatorii si cultivatorii din aceste regiuni ne ajuta sa avem mereu la dispozitie produse ce indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate.

PRODUCTIE

Design modern de ambalaje

Dupa ce fructele, semintele si nucile din oferta noastra sunt testate si sortate, acestea sunt procesate, in functie de tipul produsului pregatit, fiecare tip de produs fiind ambalat pe o linie moderna, specifica lui. Cand sunt gata, produsele sunt ambalate in pungile si caserolele brandurilor noastre sau in cele ale partenerilor nostri.

Design-ul ambalajelor noastre, fie integral sau partial personalizate, pentru pungi cu pliu sau stand up si pentru caserole, creaza un puternic impact vizual la raft asigurandu-ne ca iubitorii snack-urilor pregatite de noi le zaresc cu usurinta.

Rasfaturi exotice pe gustul tuturor!

Cunoaste-ne prin intermediul aromelor si gusturilor pe care le aducem din colturi indepartate ale lumii spre bucuria celor in cautarea unor noi delicii exotice. Descopera si tu comorile sub forma de fructe deshidratate, nuci, seminte, condimente, ingrediente pentru patiserie si cofetarie, esente si produse din zahar.
VEZI PRODUSELE

„Mie imi place sa toc marunt caisele deshidratate de la Orlando’s si sa le presar deasupra unui bol cu inghetata de vanilie.”

MARIUCA ANDREI, BUCURESTI

„Mi-am cucerit noile colege, in prima mea zi la un nou job, aducandu-le alunele de padure. S-a demonstrat ca avem aceleasi gusturi.”

MIHAI SERBAN, CONSTANTA