INOVATIA RETETELOR

Clientii sunt pe primul loc

Dorim sa oferim clientilor nostri produse de calitate, de aceea este foarte important sa gasim solutii de imbunatatire a retetelor. Misiunea noastra este sa oferim produse de inalta calitate, fiind de la sine înţeles că prioritatea principală a angajaţilor noştri este să îmbunătăţească calitatea şi gustul produselor pe care vi le oferim.

Noi consideram ca produsele noastre sunt cunoscute pentru ca ne ascultam cu atentie consumatorii si raspundem nevoilor acestora. Drept urmare, echipa noastra de specialisti lucreaza constant pentru crearea unor noi produse delicioase care sa raspunda asteptarilor si gusturilor clientilor, aflate în continua schimbare.

ANGAJAMENTUL ORLANDO

Calitatea superioara a produselor

Implementarea de tehnologii fiabile de prelucrare si ambalare face ca produsele Orlando’s sa fie de inalta calitate, savuroase si accesibile – asa cum ar trebui sa fie gustarile sanatoase.

Prin fabricarea si introducerea pe piata a unor produse adaptate preferintelor consumatorilor romani si prin respectarea ritmului de dezvoltare a puterii de consum, vom duce mai departe traditia Orlando pentru produse cu un gust si o calitate superioare.

0
ore de cercetare
0
teste in laborator
0
retete imbunatatite

Rasfaturi exotice pe gustul tuturor!

Cunoaste-ne prin intermediul aromelor si gusturilor pe care le aducem din colturi indepartate ale lumii spre bucuria celor in cautarea unor noi delicii exotice. Descopera si tu comorile sub forma de fructe deshidratate, nuci, seminte, condimente, ingrediente pentru patiserie si cofetarie, esente si produse din zahar.
VEZI PRODUSELE

„Mie imi place sa toc marunt caisele deshidratate de la Orlando’s si sa le presar deasupra unui bol cu inghetata de vanilie.”

MARIUCA ANDREI, BUCURESTI

„Mi-am cucerit noile colege, in prima mea zi la un nou job, aducandu-le alunele de padure. S-a demonstrat ca avem aceleasi gusturi.”

MIHAI SERBAN, CONSTANTA