CALITATE LA SUPERLATIV

Aducem excelenta la raft

Alocam resurse semnificative cercetarii si inovarii, pentru pregatirea continua a specialistilor nostri, cultivarea pasiunii pentru excelenta, implementarea de noi tehnologii fiabile, linii de prelucrare si ambalare specifice, folosirea competentelor si aliantelor din intregul canal pentru optimizarea deciziilor si investitiilor in beneficiul clientilor.

Ai nevoie de informatii suplimentare?

CONTACTEAZA-NE

OPTIMIZAM CONSTANT PROCESELE DE LUCRU

Incredere la nivel international

Orlando foloseste un sistem de management integrat si optimizeaza constant operatiunile de-a lungul procesului de productie pentru a asigura calitatea inalta a produselor livrate clientilor, magazinelor sau partenerilor nostri. Respectam cerintele celor mai mari retaileri internationali ce opereaza lanturi de hypermarketuri si supermarketuri sau magazine cash & carry. Astfel ca putem oferi consumatorilor produsele noastre sub brandurile Orlando’s, Nutco Fresh si Oblio, ori sub brandurile proprii ale magazinelor ca produse Private Label.

Controlorii nostri de calitate verifica, pe parcursul intregului proces tehnologic, parametrii produselor noastre. Acestea trebuie sa respecte cerinte stricte atat pentru parametrii de igiena cat si tehnologici, ce asigura o calitate constanta.

Ne folosim de examinari prin cotraprobe pentru a fi siguri ca putem oferi un raspuns satisfacator in cazul unor eventual reclamatii, de aceea analizam produsele din momentul productiei si pana la data acestora de expirare. Practic, nu exista vreun moment pe toata durata de valabilitate a unui produs, indiferent de tipul acestuia, pentru care sa nu avem efectuate examinari ale calitatilor acestuia.

Rasfaturi exotice pe gustul tuturor!

Cunoaste-ne prin intermediul aromelor si gusturilor pe care le aducem din colturi indepartate ale lumii spre bucuria celor in cautarea unor noi delicii exotice. Descopera si tu comorile sub forma de fructe deshidratate, nuci, seminte, condimente, ingrediente pentru patiserie si cofetarie, esente si produse din zahar.
VEZI PRODUSELE

„Mie imi place sa toc marunt caisele deshidratate de la Orlando’s si sa le presar deasupra unui bol cu inghetata de vanilie.”

MARIUCA ANDREI, BUCURESTI

„Mi-am cucerit noile colege, in prima mea zi la un nou job, aducandu-le alunele de padure. S-a demonstrat ca avem aceleasi gusturi.”

MIHAI SERBAN, CONSTANTA