CUM SE FABRICA

Procese de lucru

Produsele Orlando sunt prezente in Romania, dar si in alte piete, exportam in Europa Centrala si de Vest dar si in America de Nord. Pentru a obtine cele mai inalte standarde de calitate, aducem materiile prime din Orientul Mijlociu, Europa, Africa, Asia Centrala si Asia-Pacific.

VEZI MAI MULT

CEL MAI IMPORTANT ASPECT

Calitatea Orlando

Orlando asigura calitatea inalta a produselor livrate clientilor si partenerilor nostri. Respectam cerintele celor mai mari retaileri internationali ce opereaza lanturi de hypermarketuri si supermarketuri sau magazine cash & carry.

VEZI MAI MULT

PUNCTUL NOSTRU FORTE

Politica de cercetare

Politica in domeniul cercetarii si inovarii pune accentul pe imbunatirea retetelor produselor noastre pentru a raspunde cerintelor clientilor nostrii. Dezvoltam noi produse care, indeplineasca asteptarile si cerintele consumatorilor in conformitate cu pietelor de desfacere. Evaluam permanent din punct de vedere senzorial produsele companiei si aducem optimizari si imbunatatiri in corelatie cu tendintele pietei, trendurilor consumatorilor dand valoare acestora.

VEZI MAI MULT
0
ore de cercetare
0
teste in laborator
0
retete imbunatatite

Implementarea de tehnologii fiabile de prelucrare si ambalare face ca produsele Orlando sa fie de inalta calitate, gustoase si accesibile – asa cum ar trebui sa fie gustarile sanatoase.