DEZVOLTARE SUSTENABILA

Obiectivele de CSR

Respectarea cerintelor consumatorilor nostri dar si a standardelor internationale de calitate pentru fructe deshidratate, condimente, produse oleaginoase si ingrediente pentru cofetarie si patiserie este o cerinta obligatorie pentru o afacere de succes. Respectam toate aceste lucruri si, in acelasi timp, ne-am angajat sa prevenim poluarea mediului. Realizam acest deziderate printr-o serie de masuri menite sa reduca la minimum consumul energiei si al resurselor implicate in procesul de productie si distributie a produselor Orlando. De asemenea, am redus la minimum deseurile rezultate in urma operatiunilor tehnologice si ne asiguram ca suntem intotdeauna in conformitate cu legislatia din domeniul protectiei mediului.

PROTECTIA MEDIULUI

Gestionarea  corecta a resurselor

Referitor la gestionarea deseurilor, compania se poate lauda cu politici de reducere a acestora prin economisirea materiilor prime si a ambalajelor si prevenirea poluarii mediului prin minimalizarea consumurilor, a emisiilor si deseurilor generate in urma proceselor din productie.

Rasfaturi exotice pe gustul tuturor!

Cunoaste-ne prin intermediul aromelor si gusturilor pe care le aducem din colturi indepartate ale lumii spre bucuria celor in cautarea unor noi delicii exotice. Descopera si tu comorile sub forma de fructe deshidratate, nuci, seminte, condimente, ingrediente pentru patiserie si cofetarie, esente si produse din zahar.
VEZI PRODUSELE

„Mie imi place sa toc marunt caisele deshidratate de la Orlando’s si sa le presar deasupra unui bol cu inghetata de vanilie.”

MARIUCA ANDREI, BUCURESTI

„Mi-am cucerit noile colege, in prima mea zi la un nou job, aducandu-le alunele de padure. S-a demonstrat ca avem aceleasi gusturi.”

MIHAI SERBAN, CONSTANTA