POLITICA NOASTRA

Surse sustenabile

Sustinem dezvoltarea societatii prin perfectionarea profesionala a angajatilor nostri dar si prin implementarea de solutii de protectie a mediului. Pe langa politica noastra de mediu punem accent si pe implicarea individuala a angajatilor nostri si sustinem colectarea selectiva, separarea si procesarea deseurilor.

In plus, suntem deschisi parteneriatelor cu institutii publice sau private ce au ca scop dezvoltarea durabila si sustinerea unor grupuri defavorizate.

COMUNITATE

Bunastarea propriilor angajati

Orlando a adoptat o politica de aprovizionare responsabila, prin care se asigura atat de faptul ca furnizorii sai respecta drepturile omului si asigura conditii decente de munca angajatilor, cat si de faptul ca mare parte din materia prima achizitionata provine din surse sustenabile.

In ceea ce priveste bunastarea propriilor angajati, compania a creat un program pentru imbunatatirea alimentatiei, a formei fizice si a starii lor mentale. Compania nu s-a oprit insa la a imbunatati vietile celor cu care colaboreaza in mod direct, ci si-a extins influenta si asupra comunitatilor in care opereaza.

Rasfaturi exotice pe gustul tuturor!

Cunoaste-ne prin intermediul aromelor si gusturilor pe care le aducem din colturi indepartate ale lumii spre bucuria celor in cautarea unor noi delicii exotice. Descopera si tu comorile sub forma de fructe deshidratate, nuci, seminte, condimente, ingrediente pentru patiserie si cofetarie, esente si produse din zahar.
VEZI PRODUSELE

„Mie imi place sa toc marunt caisele deshidratate de la Orlando’s si sa le presar deasupra unui bol cu inghetata de vanilie.”

MARIUCA ANDREI, BUCURESTI

„Mi-am cucerit noile colege, in prima mea zi la un nou job, aducandu-le alunele de padure. S-a demonstrat ca avem aceleasi gusturi.”

MIHAI SERBAN, CONSTANTA