MANAGEMENT INTEGRAT

Intotdeauna livram produse de calitate

Orlando foloseste un sistem de management integrat, ceea ce ne ajuta sa raspundem in mod rapid la provocarile din piata si sa ne asiguram ca intotdeauna livram produse la o calitate peste asteptarile clientilor nostri. Sistemul de management integrat asigura respectarea cerintelor privind siguranta alimentara, sanatatea la locul de munca, protectia mediului si metrologia.

Ai nevoie de informatii suplimentare?

CONTACTEAZA-NE

CERTIFICARI

Managementul calitatii

Orlando are un Management Integrat al Calitatii, fiind o companie certificata ISO 9001-2015, IFS versiunea 6, ISO 14001 – 2015, OHSAS 18001 -2007. Prin acesta, reusim sa anticipam si intelegem pe deplin nevoile consumatorilor spre a le satisface cu profesionalism si promptitudine. De asemenea, minimizam impactul negativ asupra sanatatii si bunastarii mediului, sanatatii si securitatii angajatilor nostri, si veghem constant asupra respectarii tuturor directivelor si legilor in vigoare.

VEZI CERTIFICARILE

Rasfaturi exotice pe gustul tuturor!

Cunoaste-ne prin intermediul aromelor si gusturilor pe care le aducem din colturi indepartate ale lumii spre bucuria celor in cautarea unor noi delicii exotice. Descopera si tu comorile sub forma de fructe deshidratate, nuci, seminte, condimente, ingrediente pentru patiserie si cofetarie, esente si produse din zahar.
VEZI PRODUSELE

„Mie imi place sa toc marunt caisele deshidratate de la Orlando’s si sa le presar deasupra unui bol cu inghetata de vanilie.”

MARIUCA ANDREI, BUCURESTI

„Mi-am cucerit noile colege, in prima mea zi la un nou job, aducandu-le alunele de padure. S-a demonstrat ca avem aceleasi gusturi.”

MIHAI SERBAN, CONSTANTA