NE PLACE VERDE

Politica de mediu

Natura reprezinta o sursa de bogatie si sanatate, de aceasta este importat sa o protejam si sa asiguram un viitor bun si copiilor nostri. Tot procesul tehnologic in care sunt implicate produsele Orlando este unul sustenabil, ce nu afecteaza sanatatea mediului. Am implementat deja strategii pentru managementul deseurilor si urmarim cu atentie recomandarile forurilor Uniunii Europene pentru protectia mediului.

VEZI MAI MULT

LUCRAM PROFESIONAL

Certificari

O prima modalitate prin intermediul careia Orlando incearca sa asigure consumatorilor sai un stil de viata mai sanatos consta in imbunatatirea calitatii produselor sale, prin reducerea nivelurilor de sare, zahar si grasimi.

VEZI MAI MULT

Gama Orlando

Rasfaturi exotice
VEZI PRODUSE

IMPREUNA SUNTEM MAI PUTERNICI

Implicare sociala

Orlando a adoptat o politica de aprovizionare responsabila, prin care se asigura atat de faptul ca furnizorii sai respecta drepturile omului si asigura conditii decente de munca angajatilor, cat si de faptul ca mare parte din materia prima achizitionata provine din surse sustenabile.

VEZI MAI MULT

Implementarea de tehnologii fiabile de prelucrare si ambalare face ca produsele Orlando sa fie de inalta calitate, gustoase si accesibile – asa cum ar trebui sa fie gustarile sanatoase.