Caise de Malatya 2017-12-29T08:31:49+00:00

Descopera toate produsele Orlando’s intr-un catalog interactiv!

DESCARCA ACUM

Orlando’s Excellence Caise de Malatya Super Moi, deshidratate, fără sâmburi

Dulceața unică și aroma intensă a caiselor aurii de Malatya, poartă cu ea mireasma proaspată ce adie în livezile scăldate de soare de pe câmpiile fertile din estul Anatoliei, Turcia. Culese cu mâna de către fermieri, sunt alese doar fructele coapte și sănătoase pentru a fi uscate. Culoarea aurie și calitățile caiselor sunt păstrate pentru o perioadă îndelungată de timp prin tratarea acestora cu dioxid de sulf în timpul procesului de uscare. Uscate la soare și rehidratate cu apă de izvor, caisele primesc suculența și textura moale și catifelată caracteristice fructelor “Super moi”.

Acest desert savuros aduce beneficii reale pentru sănătate, caisele fiind pline de vitamina A care stimulează sistemul imunitar, combate răspândirea infecțiilor, protejează pielea de efectele nedorite ale expunerii prelungite la soare, vindecă acneea, ajută la menținerea vederii și la regenerarea țesuturilor și a nervilor. Bogate în Potasiu, acesta ajută la prevenirea bolilor cardio-vasculare, favorizează reglarea tensiunii arteriale, combate anxietatea, stresul, stimulează dezvoltarea forței musculare, buna funcționare a metabolismului și hidratarea. O sursă excelentă de Vitamina C, acest antioxidant redutabil încetinește îmbătrânirea organismului, favorizează creșterea oaselor și menține sănătatea dinților și gingiilor. Fibrele combat constipația, îmbunătățesc funcțiile digestive și reduc nivelul de colesterol și de zahăr din sânge.
Caisele aurii de Malatya savurate oricând și oriunde, pot constitui una dintre cele 5 porții de legume și fructe recomandate de nutriționiști a fi consumate în fiecare zi pentru a avea un organism sănătos. O porție = aproximativ 30g de caise uscate (adica 3 caise medii sau 4 caise mici sau o caisă mare și o jumătate).
Caise deshidratate parțial rehidratate, corectori de aciditate: acid citric, acid malic, conservanți: dioxid de sulf, sorbat de potasiu.

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferite de lumina soarelui. După deschidere, a se păstra la frigider și a se consuma în decurs de 7 zile. Ambalajul resigilabil permite păstrarea aromei intense și menține suculența, textura și prospețimea caiselor pe tot parcursul celor 7 zile recomandate pentru consum.

Pot conține ocazional, sâmburi sau fragmente de sâmburi.
Alergeni: dioxid de sulf (SO2). Este cunoscut și ca E220. Nu posedă un potențial risc pentru majoritatea populației. Sensibilitatea unor persoane la sulfiți apare mai ales la astmatici. Se estimează că între 3 și 10% dintre astmatici sunt sensibili la sulfiți.
Acest aditiv este adăugat în procesul uscării caiselor pentru protejarea culorii naturale (are rol antioxidant, previne modificarea culorii galbene portocalii a caiselor spre culoarea brună /maro în timpul uscării și depozitării) și ca conservant (previne dezvoltarea microbiană, în special a drojdiilor și a mucegaiurilor).

Informaţiile de mai sus sunt prezentate pentru a vă ajuta să alegeţi produsele cele mai potrivite dietei dumneavoastră.

Atât la produs, cât şi la ingredientele acestuia, pot apărea ulterior unele modificări, de aceea recomandăm să citiţi întotdeauna eticheta înainte de a consuma sau utiliza produsul într-un preparat.

Informații suplimentare

Știați că?

Pentru 1kg de caise deshidratate “Super moi” se folosesc 3,6kg de caise proaspete.

Gramaj

200g

Valoarea energetică per 100g

897 kJ / 212 kcal

Per porţie 30g

269 kJ / 64 kcal (3%)

Țara de origine

Turcia

Cod EAN

5941764000330

Elita fructelor Super Moi!

Unde ne găseşti?

Eforturile tuturor profesionistilor din echipa noastra contribuie la atingerea unui singur tel: sa fim intotdeauna prima optiune a consumatorilor, sa le depasim asteptarile atunci cand vor sa manance ceva sanatos si plin de savoare.