CE PROMOVAM

Un stil de viata echilibrat

Distanta n-ar trebuie sa fie o piedica in calea celor ce vor sa descopere aromele autentice ale celor mai apreciate gustari naturale din lume. De aceea, Orlando si-a propus sa vina in intampinarea nevoilor consumatorilor cu produse naturale, bogate in nutrienti, cu adevarat savuroase, aduse de pe toate meridianele.

Eforturile tuturor profesionistilor din echipa noastra contribuie la atingerea unui singur tel – sa fim intotdeauna prima optiune a consumatorilor, sa le depasim asteptarile de fiecare data cand vor sa manance ceva sanatos si plin de savoare.

CALITATEA PRODUSELOR

Gustari naturale

E de datoria noastra sa ne asiguram ca toate produsele care ajung in bucataria, pe masa sau biroul, in rucsacul ori in geanta iubitorilor de gustari naturale provin din cele mai apreciate livezi, gradini si culturi. Calitatea produselor noastre este una dintre valorile pe care acesta companie a fost fondata. Credem ca, odata porniti pe acest drum, actiunile noastre trebuie sa fie convergente catre un singur scop: indeplinirea angajamentelor fata de clientii nostri.

Respectul aratat mediului inconjurator este cea de-a doua valoare fundamentala a companiei, una care ne ghideaza in business, pentru ca recunoastem importanta protejarii ecosistemelor in dezvoltarea intregii societati.

Rasfaturi exotice pe gustul tuturor!

Cunoaste-ne prin intermediul aromelor si gusturilor pe care le aducem din colturi indepartate ale lumii spre bucuria celor in cautarea unor noi delicii exotice. Descopera si tu comorile sub forma de fructe deshidratate, nuci, seminte, condimente, ingrediente pentru patiserie si cofetarie, esente si produse din zahar.
VEZI PRODUSELE

„Mie imi place sa toc marunt caisele deshidratate de la Orlando’s si sa le presar deasupra unui bol cu inghetata de vanilie.”

MARIUCA ANDREI, BUCURESTI

„Mi-am cucerit noile colege, in prima mea zi la un nou job, aducandu-le alunele de padure. S-a demonstrat ca avem aceleasi gusturi.”

MIHAI SERBAN, CONSTANTA