COMPANIE

Peste 20 de ani de experienta

Fondata in 1994, Compania Orlando Import Export 2001 s-a infiintat din pasiunea actionarilor sai de a descoperi si de a oferi consumatorilor arome autentice si savuroase din intreaga lume. Investitiile facute in tehnologii de procesare si ambalare, strategiile de piata inovatoare si atentia pentru nevoile consumatorilor finali sunt ingredientele succesului acestei companii care, in prezent, este lider de piata in domeniul fructelor uscate si unul dintre cei mai importanti operatori din domeniul produselor oleaginoase.

Ai nevoie de informatii suplimentare?

Trimite-ne mesajul tau si te vom contacta cat putem de repede.

CONTACTEAZA-NE

STRATEGIE

Portofoliul Orlando

In portofoliul companiei, in prezent, sunt 3 branduri- Orlando’s, Nutco Fresh si Oblio – care au contribuit la acoperirea intregii game disponibile si la satisfacerea cerintelor de piata. Atentia dedicata parteneriatelor cu retailerii ce si-au dezvoltat propriile branduri in segmentul mediu a fost de asemenea parte a politicii nostre de produs si de consolidare a relatiilor de colaborare strategice.

Rasfaturi exotice pe gustul tuturor!

Cunoaste-ne prin intermediul aromelor si gusturilor pe care le aducem din colturi indepartate ale lumii spre bucuria celor in cautarea unor noi delicii exotice. Descopera si tu comorile sub forma de fructe deshidratate, nuci, seminte, condimente, ingrediente pentru patiserie si cofetarie, esente si produse din zahar.
VEZI PRODUSELE

„Mie imi place sa toc marunt caisele deshidratate de la Orlando’s si sa le presar deasupra unui bol cu inghetata de vanilie.”

MARIUCA ANDREI, BUCURESTI

„Mi-am cucerit noile colege, in prima mea zi la un nou job, aducandu-le alunele de padure. S-a demonstrat ca avem aceleasi gusturi.”

MIHAI SERBAN, CONSTANTA